Fit

Fit

poniedziałek, 2 grudnia 2013

Kuchnia serwuje

Poniedziałek

śniadanie: serek wiejski + 2 wafle ryżowe
drugie śniadanie: owoc
obiad: makaron razowy z tuńczykiem i pomidorami
podwieczorek: garstka migdałów
kolacja: 2 jaja

Wtorek

śniadanie: serek wiejski + 2 wafle ryżowe
drugie śniadanie: sok ze świeżych owoców
obiad: makaron razowy z tuńczykiem i pomidorami
podwieczorek: świeża marchewka
kolacja: sałatka z mozzarellą

Środa

śniadanie: kanapka z ciemnego pieczywa z żółtym serem i warzywami
drugie śniadanie: owoc
obiad: pierś z kurczaka z brokułami
podwieczorek: świeża marchewka
kolacja: serek wiejski

Czwartek

śniadanie: kanapka z ciemnego pieczywa z żółtym serem i warzywami
drugie śniadanie: sok ze świeżych owoców
obiad: pierś z kurczaka z brokułami
podwieczorek: garstka migdałów
kolacja: serek wiejski

Piątek
śniadanie: jogurt naturalny z owocami
drugie śniadanie: sok ze świeżych owoców
obiad: kasza gryczana z warzywami
podwieczorek: świeża marchewka
kolacja: 2 jaja + pomidor



Tradycyjnie mnóstwo wody w trakcie dnia :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz